Projecten

OOK SPECIALISTEN IN GROTE PROJECTEN!

Naast dat de leden van het Dakvenstergilde de particuliere markt bediend hebben allen veel ervaring met het uitvoeren van kleine, middelgroote en grote projecten. Dat kan zijn voor woningbouw verenigingen, aannemers maar ook in de particuliere markt komen steeds meer projecten voor met de opkomst van de bewoners belangen verenigingen of kopers verenigingen.

Vaak kunnen voor projecten andere afspraken gemaakt worden met de Gilde leden. Ook zijn zij bereid u te begeleiden in de voorbereiding van een project. Door de jarenlange ervaring van de leden kunnen zij vaak de pijn punten in een project feilloos vooraf aangeven zodat eventuele teleurstellingen tot een minimum beperkt kunnen worden.

Voor bewoners en kopers verenigingen zijn er in samenwerking met VELUX-NL reeds diverse informatie bijeenkomsten georganiseerd waarin de kopers/bewoners volledig voorgelicht worden over alle mogelijkheden. Dit kan zowel op loacatie als in het Daglicht Advies Centrum van VELUX-NL georganiseerd worden. Vooraf kunnen de leden van het Gilde afspraken met u maken over de speciale aanbieding die uw vereniging aangeboden krijgt. Uit ervaring is gebleken dat deze bijeenkomsten zeer positief beleefd worden.

De Leden van het Dakvenstergilde hebben een ruime ervaring bij het uitvoeren en plannen van grote projecten voor woningbouw verenigingen en aannemers. Bij projecten hoeft u niet altijd te denken aan het plaatsen of vervangen van dakvensters maar vooral ook aan onderhoud waardoor de levensduur van de dakvensters aanzienlijk verlengd kunnen worden en dat uiteindelijk vele kosten zal besparen. Kortom u kunt met alle soorten projecten met betrekking tot dakvensters terecht bij de leden van Het Dakvenstergilde. Bij grotere projecten die in een snel tempo afgewerkt moeten worden kunnen de Dakvenstergilde leden ook een beroep op elkaar doen zodat een snelle oplevering geraliseerd kan worden